Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Arrimadas: La manera de procedir de Torrent “no té precedents en democràcia”

457Shares

La relació entre el grup parlamentari de Ciutadans i el president de la Cambra, Roger Torrent, és més que tensa, a l’entendre el partit que lidera Inés Arrimadas que el republicà no guarda la neutralitat que exigeix ​​el càrrec i es mou segons els interessos independentistes.

Aquest matí, després d’una maratoniana reunió de la Taula per la situació de bloqueig en què està al Parlament, Arrimadas ha enviat una carta a Torrent demanant-li que “doni la cara” i s’expliqui en un ple extraordinari. Cs acusa Torrent d’acceptar candidatures d’independentistes, com Carles Puigdemont i Jordi Sànchez, que per endavant sap que no prosperaran.

Té l’obligació institucional i moral de comparèixer davant dels representants de la ciutadania per donar explicacions.

“Us dirigim aquesta carta per manifestar-vos el nostre més profund rebuig a la manera com està exercint les competències que li atorga el reglament del Parlament”, assenyala la missiva signada per la líder de Ciutadans.

En aquesta carta, Arrimadas expressa la seva convicció, “després d’haver constatat tristament que, per la via que heu escollit de presentar sistemàticament candidats a la investidura dels quals sabia perfectament la inviabilitat”, que la seva veritable intenció ha estat la de “dilatar” i d’estar al “servei dels partits independentistes”. En aquest sentit, afirma que la manera de procedir de Torrent “no té precedents en democràcia” i està provocant la situació de bloqueig.

En conseqüència, sosté que “la segona autoritat de Catalunya té l’obligació institucional i moral de comparèixer davant dels representants de la ciutadania per donar explicacions i impulsar la fórmula de desbloqueig”.

Foto:(Andreu Dalmau / EFE)

Comentaris
457Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari