Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA]Gabriel Cruz va morir estrangulat el mateix dia de la seva desaparició

Comparteix
153Shares

Tot apuntava a Ana Julia Quezada, la parella del pare de Gabriel Cruz. La dona ha estat avui detinguda quan transportava el cos del nen de 8 anys, desaparegut el passat dia 27 de febrer en una pedania de Níjar, al maleter del seu cotxe. Ella va ser la que li va vestir aquell dia, l’última que el va veure al costat de l’àvia i la que va trobar al costat d’una depuradora la misteriosa samarreta interior blanca que contenia l’ADN del menor. Els investigadors sospitaven d’ella.

Durant l’interrogatori de divendres, la Guàrdia Civil li va posar una ‘trampa’ per veure com reaccionava atès que ja sospitaven d’ella per unes imatges captades per unes càmeres de seguretat. Aquest matí Ana Julia s’ha dirigit al pou on havia amagat el cos de Gabriel el mateix dia de la seva desaparició i els investigadors l’han fotografiat traient el cos. Posteriorment, l’han seguit fins que ha entrat a un garatge a Vicar. Moment en què han trobat el menor sense vida al maleter del vehicle.

L’autòpsia del cos de Gabriel Cruz, trobat aquest diumenge al maleter de la parella del seu pare, Ana Julia, revela que el nen de 8 anys va morir estrangulat en el mateix dia en què es va produir la seva desaparició, segons han informat fonts judicials.

Ana Julia va ser detinguda aquest diumenge a la Guàrdia Civil mentre conduïa el cotxe amb el cadàver al maleter, després d’haver estat pressionada en el interrogatoris policials amb l’objectiu que cometés un error.

La Guàrdia Civil té previst realitzar aquest dilluns una primera reconstrucció dels fets que van portar a la mort del petit Gabriel Cruz al llarg d’aquest matí.

La diligència policial es farà a la finca que la família paterna de Gabriel té a la Illeta del Moro, a escassos quilòmetres de les Hortichuelas.

Per a la reconstrucció del que ha passat en aquests últims dotze dies, els investigadors aniran acompanyats d’Ana Julia Quezada, després de passar la seva primera nit en els calabossos de la comandància de la Guàrdia Civil d’Almeria.

L’estratègia dels investigadors de la Unitat Central Operativa, la UCO, de la Guàrdia Civil passa, de moment, per consumir les 72 hores que la detinguda pot romandre sota custòdia policial.

Comentaris
Comparteix
153Shares
Segueix-nos!

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari