Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA] La nena que va caure per un balcó a Burgos era la filla d’Ana Julia

La nena que va caure per un balcó a Burgos era la filla d’Ana Julia, la detinguda per la mort de Gabriel Cruz. Així ho han confirmat fonts policials, els qui es van posar amb la investigació aquest passat diumenge després de rebre una trucada d’una dona que assegurava que Ana Julia havia cuidat a una nena durant els anys que va viure a Burgos (abans d’arribar d’Almeria) i que la petita va patir un accident mortal.

Les fonts consultades aquest passat diumenge no van precisar si la dona ara detinguda tenia cura realment d’aquesta nena o hi havia alguna relació d’un altre tipus i, per tant, si va poder tenir alguna cosa a veure amb aquesta mort. Ara s’ha confirmat que aquesta nena era la seva pròpia filla, amb la qual va arribar de República Dominicana.

La mare de Gabriel Cruz, Patricia Ramírez, ha explicat aquest dilluns que sospitava d’Ana Julia Quezada, però a l’estar sent investigada no podia revelar-ho. “Tenia l’esperança de que confessi. De que en algun moment el deixés anar. Per això, apel·làvem a la seva consciència en les nostres compareixences “. Preguntada per això ha respost: “jo temia que fos així. No es podia dir res, perquè era part de la investigació “.

A més ha demanat que les xarxes no s’inundin d’odi sinó d’esperança i ha demanat deixar de banda la ràbia, arribant a sol·licitar que ni tan sols es parli de la detinguda per la mort del nen que estava desaparegut des de finals de febrer. “En memòria del “Pescaíto” demano que no s’estengui la ràbia, que no es parli de la dona detinguda, i que quedin les bones persones, les bones accions i la imatge de Gabriel”, ha sol·licitat. Pescaíto era com anomenaven al nen a casa seva.

“Ell és una persona meravellosa, que ningú dubti d’ell. Jo vaig a estar al seu costat perquè hem de superar això els dos junts. Està destrossat, però és molt difícil fer la digestió de la pèrdua d’un fill sabent que l’ha matat la persona a qui vols “, ha explicat sobre el seu marit, Ángel Cruz i ha demanat respecte per a ell. “He tingut el millor pare per al meu fill. És una persona bona, Pobret meu, no es mereixia això “, ha apuntat.

Demana que no es parli de la detinguda per la mort del seu fill i que no es generi més ràbia

“S’ha generat un moviment molt bonic gràcies al meu fill. M’agradaria que continués. Estan apareixent molts missatges demanant mort o maldat. Entenc que aquestes persones tenen la mateixa ràbia que jo dins, però que ho facin servir per demanar bondat al món. Que no posin la cara d’aquest dona en els llocs demanant coses dolentes per a ella “, ha destacat. “Ella pagarà”, ha apuntat en referència als tribunals.

La mare del nen ha agraït l’ajuda que han rebut en aquests dies des de les institucions, la premsa i els voluntaris que s’han bolcat amb la recerca del nen en un missatge de veu que ha enviat. “El pescaíto se nos va nadando pal cielo”, ha dit la mare.

“Aquesta persona que no és persona, que no es quedi a la retina de la gent. Que quedi l’amor. A ell li agradaria que tot això es quedi amb un missatge positiu “, ha apuntat. A més ha censurat que hi hagi gent usant perfils fals en nom seu.

Comentaris
Comparteix
209Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari