Press "Enter" to skip to content

[脷LTIMA HORA] La nena que va caure per un balc贸 a Burgos era la filla d’Ana Julia

Puntuaci贸 dels lectors

La nena que va caure per un balc贸 a Burgos era la filla d’Ana Julia, la detinguda per la mort de Gabriel Cruz. Aix铆 ho han confirmat fonts policials, els qui es van posar amb la investigaci贸 aquest passat diumenge despr茅s de rebre una trucada d’una dona que assegurava que Ana Julia havia cuidat a una nena durant els anys que va viure a Burgos (abans d’arribar d’Almeria) i que la petita va patir un accident mortal.

Les fonts consultades aquest passat diumenge no van precisar si la dona ara detinguda tenia cura realment d’aquesta nena o hi havia alguna relaci贸 d’un altre tipus i, per tant, si va poder tenir alguna cosa a veure amb aquesta mort. Ara s’ha confirmat que aquesta nena era la seva pr貌pia filla, amb la qual va arribar de Rep煤blica Dominicana.

La mare de Gabriel Cruz, Patricia Ram铆rez, ha explicat aquest dilluns que sospitava d’Ana Julia Quezada, per貌 a l’estar sent investigada no podia revelar-ho. “Tenia l’esperan莽a de que confessi. De que en algun moment el deix茅s anar. Per aix貌, apel路l脿vem a la seva consci猫ncia en les nostres compareixences “. Preguntada per aix貌 ha respost: “jo temia que fos aix铆. No es podia dir res, perqu猫 era part de la investigaci贸 “.

A m茅s ha demanat que les xarxes no s’inundin d’odi sin贸 d’esperan莽a i ha demanat deixar de banda la r脿bia, arribant a sol路licitar que ni tan sols es parli de la detinguda per la mort del nen que estava desaparegut des de finals de febrer. “En mem貌ria del “Pesca铆to” demano que no s’estengui la r脿bia, que no es parli de la dona detinguda, i que quedin les bones persones, les bones accions i la imatge de Gabriel”, ha sol路licitat. Pesca铆to era com anomenaven al nen a casa seva.

“Ell 茅s una persona meravellosa, que ning煤 dubti d’ell. Jo vaig a estar al seu costat perqu猫 hem de superar aix貌 els dos junts. Est脿 destrossat, per貌 茅s molt dif铆cil fer la digesti贸 de la p猫rdua d’un fill sabent que l’ha matat la persona a qui vols “, ha explicat sobre el seu marit, 脕ngel Cruz i ha demanat respecte per a ell. “He tingut el millor pare per al meu fill. 脡s una persona bona, Pobret meu, no es mereixia aix貌 “, ha apuntat.

Demana que no es parli de la detinguda per la mort del seu fill i que no es generi m茅s r脿bia

“S’ha generat un moviment molt bonic gr脿cies al meu fill. M’agradaria que continu茅s. Estan apareixent molts missatges demanant mort o maldat. Entenc que aquestes persones tenen la mateixa r脿bia que jo dins, per貌 que ho facin servir per demanar bondat al m贸n. Que no posin la cara d’aquest dona en els llocs demanant coses dolentes per a ella “, ha destacat. “Ella pagar脿”, ha apuntat en refer猫ncia als tribunals.

La mare del nen ha agra茂t l’ajuda que han rebut en aquests dies des de les institucions, la premsa i els voluntaris que s’han bolcat amb la recerca del nen en un missatge de veu que ha enviat. 鈥淓l pesca铆to se nos va nadando pal cielo鈥, ha dit la mare.

“Aquesta persona que no 茅s persona, que no es quedi a la retina de la gent. Que quedi l’amor. A ell li agradaria que tot aix貌 es quedi amb un missatge positiu “, ha apuntat. A m茅s ha censurat que hi hagi gent usant perfils fals en nom seu.

Comentaris
COMPARTEIX !
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Be First to Comment

Deixa un comentari

Ofertas Depilaci贸n L谩ser