Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Els Mossos busquen un home per agredir sexualment una noia en cadira de rodes

Comparteix
0Shares

Els Mossos estan buscant un home que presumptament hauria abusat sexualment a Manlleu d’una jove de 21 anys que va en cadira de rodes i té una discapacitat del 80% reconeguda.

La jove hauria patit dos episodis d’abusos, un al mes de desembre i un altre fa un parell de setmanes. La noia va presentar la denúncia davant els Mossos el cap de setmana del 3 i 4 de març, però no ha pogut concretar el dia ni l’hora exacta dels fets, ni tampoc la descripció de l’home que suposadament li hauria fet tocaments.

La noia va presentar la denúncia davant els Mossos el cap de setmana del 3 i 4 de març

La noia ha demanat ajuda a les xarxes socials per si algú va veure com l’agredien. Els fets, segons va relatar ella mateixa a través de Facebook, van passar enmig del carrer i l’home es va acostar amb l’excusa d’ajudar-la a creuar un pas de vianants.

Segons el seu relat, el presumpte agressor li va posar “les mans per sobre dels pantalons en les parts íntimes” i també la va besar. La jove lamenta que l’home s’hauria aprofitat d’ella per anar en cadira de rodes.

La noia ha demanat ajuda a les xarxes socials per si algú va veure com l’agredien.

Comentaris
Comparteix
0Shares

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari