Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

El cara a cara més explosiu entre Gabriel Rufián i Beatriz Talegón

Comparteix
250Shares

Talegón Vs Rufián

En un programa de ràdio, dos dels líders d’opinió d’esquerres més influents (TalegónRufián)units en una entrevista còmplice, sincera i sense desperdici. El programa de ràdio per internet Més que twitter s’apunta un altre èxit després de l’últim cara a cara Rahola-Rufián.
Una conversa en castellà, gravada el diumenge i emesa el dilluns, la conversa és realment molt curiosa perquè al marge de la complicitat existent o alguna afinitat política mútua, no en tots els aspectes pensen igual i això enriqueix encara més el diàleg.

Entrevista

Fuente: Más que Twitter

Comentaris
Comparteix
250Shares
Segueix-nos!

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari