Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Detingut per robar números de loteria premiats al Baix Llobregat

Comparteix
0Shares

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat dia 4 a un home acusat de robar en dotze punts de venda de loteria del Baix Llobregat, a Castelldefels, Gavà i Viladecans, on, després de forçar l’entrada, es va dur butlletes guanyadors de premi directe per valor de més de 2.300 euros, informa aquest diumenge la policia.

El detingut, de 29 anys i nacionalitat marroquina, és veí de l’Hospitalet de Llobregat i va ser detingut com a presumpte autor de dotze robatoris ..La policia va començar a investigar el 8 de febrer al tenir coneixement que s’havien comès sis robatoris amb força en punts de venda de loteria de Castelldefels.

Després de forçar les portes d’accés amb una eina similar a un tornavís, el lladre s’havia portat monedes i bitllets de premi directe valorats en 715 euros. Dies després, es van cometre sis robatoris similars, en aquesta ocasió a Gavà i Viladecans, on les butlletes robats tenien un valor de 1.600 euros.

El detingut té 35 antecedents policials, dels quals 16 van ser comesos en els últims mesos i eren similars als robatoris al Baix Llobregat.

Es dóna la circumstància que agents de la policia autonòmica de l’Hospitalet de Llobregat van detenir el dia 4 de març per amenaces, resistència i desobediència a l’autoritat i els investigadors de Gavà van tornar a detenir-lo per als dotze robatoris. Després de passar a disposició judicial, el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

L’acusat ja va ser detingut per amenaces, resistència i desobediència a l’autoritat

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari