Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO]La parella del pare de Gabriel durant la detenció confessa: “Lo siento, te quiero, he sido yo”

Comparteix
214Shares

El cadàver de Gabriel Cruz ha estat localitzat aquest diumenge al maleter del cotxe de la parella del pare del nen, Ana Julia Quezada Cruz, que ha estat detinguda, moment en què ha confessat amb un “ho sento, t’estimo, he estat jo “, relaten veïns que es trobaven al lloc. La dona, que s’hauria desplaçat fins a un pou del que hauria recuperat el cos del petit, es dirigia de tornada al seu habitatge quan ha estat detinguda per la Guàrdia Civil. La detenció s’ha produït aquest diumenge cap a les 13 hores al Carrer oració 16, al poble de Vícar, just quan intentava entrar al garatge de l’edifici on convivia amb el pare del petit. Sis patrulles de la Guàrdia Civil han tallat el pas a Anna, qui conduïa el cotxe petit de color gris que sempre utilitzava. En aquest moment, la dona ha sortit del cotxe i, segons expliquen els veïns, en un primer moment ha començat a cridar “No he sido yo, no he sido yo”, després els agents han procedit a inspeccionar el vehicle. No en va, Ana Julia Quezada Cruz era la principal sospitosa des de fa dies. Instants després que la Guàrdia Civil obrís el maleter del cotxe i es trobés el cos del petit tapat amb mantes, han procedit a emmanillar i introduir-la en un vehicle. El mateix veïns han explicat a TVE que en aquest moment s’ha escoltat Ana Julia dir: “Lo siento ,te quiero,he sido yo”.

Comentaris
Comparteix
214Shares
Segueix-nos!

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari