Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO] Moment de la detenció de la parella del pare de Gabriel quan portava el cos del petit al cotxe

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
148Shares

Després de dotze dies de recerca frenètica, la Guàrdia Civil ha detingut a primera hora de la tarda a Ana Julia, la parella del pare de Gabriel Cruz, després de trobar el cos sense vida del petit al maleter del cotxe.

Un veí ha gravat just el moment de la detenció des de la ventada d’un dels edificis i l’ha compartit a través de Twitter. Ana Julia es trobava a la localitat de Vícar, municipi en què la detinguda residia amb el pare de Gabriel des que van iniciar la seva relació sentimental fa un any i mig.

Tot apuntava a Ana Julia Quezada, la parella del pare de Gabriel Cruz. La dona ha estat avui detinguda quan transportava el cos del nen de 8 anys, desaparegut el passat dia 27 de febrer en una pedania de Níjar, al maleter del seu cotxe. Ella va ser la que li va vestir aquell dia, l’última que el va veure al costat de l’àvia i la que va trobar al costat d’una depuradora la misteriosa samarreta interior blanca que contenia l’ADN del menor.

Va ser sospitosa des del primer moment perquè els investigadors sabien que el nen no va poder perdre, i tampoc es va trobar ni un sol indici que fes suposar que algú es va desplaçar expressament fins a La Hortichuelas per raptar-.

Ana Julia Quezada, presumpta autora de la mort del petit Gabriel Cruz (Facebook)

Nota de Redacció: La samarreta del nen posada, plorant per ser consolada per la mare … I el petit Gabriel Cruz al maleter del seu cotxe. Quan la misèria humana no pot ser més abominable…

Descansa Petit.

Comentaris
Comparteix
148Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
148Shares