Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA]Troben el cadàver de Gabriel, el nen desaparegut a Níjar i detenen la parella del pare

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
518Shares

El cadàver del nen desaparegut de Níjar (Almeria) Gabriel Cruz, ha estat trobat al maleter del cotxe de la parella del pare del petit de vuit anys. Acaba així tràgicament la recerca angoixant de Gabriel Cruz que ha durat dotze dies que va desaparèixer el 27 de febrer a Las Hortichuelas. La dona ha estat detinguda, segons fonts de la investigació.

Concretament, Ana, la dona detinguda, va ser l’encarregada de vestir-lo amb aquesta samarreta interior, el jersei vermell amb caputxa i els pantalons negres i acomiadar-lo. Va ser, amb l’àvia, la persona que el va veure per última vegada quan el nen es disposava a recórrer a peu el trajecte d’escassos 100 metres que separen la casa de la seva àvia de la de la seva tia. Allà es va perdre.

En total, a la recerca de Gabriel han arribat a participar uns 2.600 voluntaris i 1.500 professionals, repartits durant totes les jornades de cerca.

Detinguda l’actual parella del pare de Gabriel Cruz, el nen desapareut a Níjar el passat 27 de febrer. La guàrdia civil ha trobat el cadàver del menor al maleter del seu cotxe.

El grups de recerca buscaven a Gabriel, de 8 anys, a Las Hortuchuelas, a Níjar, Almeria.Actualment, decenes de forces de seguretat estaven buscant al menor per 40 zones i 400 punts a Almeria.

La parella del pare ja estava sota sospita. Va ser ella qui va trobar la samarreta interior del nen el cap de setmana passat. La troballa es va produïr a la zona de la depuradora, que és per on el van buscar.

El ministre de l’interior, Juan Ignacio Zoido, s’ha posat en contacte amb els pares del menor per transmetre el seu condol.

Comentaris
Comparteix
518Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
518Shares