Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA]Agredeixen una parella de nois a Barcelona per portar un llaç groc

0Shares

Una parella de Sitges denuncia que han estat agredits per un grup d’entre 8 i 10 persones per portar una samarreta independentista, llaços grocs i anar agafats de la mà.

Són en Jonathan i en Joan. Aquest dissabte tornaven cap a casa després de participar en una calçotada popular a la plaça del Fort Pienc de Barcelona. Cap a les vuit del vespre, es van trobar un petit grup de nois i noies de menys de 30 anys que els van començar a insultar.

Segons expliquen, els van increpar amb insults homòfobs i contra la independència de Catalunya, els presos i els polítics que estan a Brussel·les. La parella portava una samarreta amb lemes independentistes i un llaç groc. Llavors els van agredir. A un d’ells el van tirar a terra i li van donar un cop d’ampolla a la boca.

Quan un dels dos va aconseguir trucar als serveis d’emergències, el grup va fugir.

En Joan va acabar a urgències de l’Hospital Sant Joan de Déu amb el canell dislocat i l’húmer luxat.

Comentaris
0Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari