Press "Enter" to skip to content

Nens de 12 i 13 anys llancen ous a una casa de família al crit de “Catalanufos de merda”

Puntuació dels lectors

Una veïna de Vilanova del camí ha compartit avui al seu mur de Facebook la desagradable experiència que van viure les seves filles en ser víctimes d’un atac per part de dos menors que van llançar ous contra la casa en la qual resideix amb el seu marit i dues filles, després explica a la seva publicació la sorprenent resposta dels pares dels joves que havien “Decorat” el front de casa seva.

Text íntegre de la Publicació

Ahir al vespre, uns nens de Vilanova del Camí, de 12/13 anys, es van dedicar a decorar la façana de casa amb ous, les meves filles eren soles, a part de la tirada d ous, els insults com hija de puta, Catalanufas de mierda, i altres que passo d escriure i de no està ja cabrejada, indignada, estic ara mateix trista, aquests pares no han tingut la vergonya ni el collons de vindrà a demanar disculpes, els he convidat , per veu de la policia municipal ,que vinguessin a casa a veurà la façana i parlar del tema, la resposta ha sigut que hem d anar nosaltres al bar on són sempre, a la plaça del mercat , he rigut per no plorar, el meu marit i jo, sabem qui sou, i vosaltres també, trista molt per aquests nens que han de créixer amb odi i ràbia, no sabeu fins a quin punt el mal que els i esteu fent, però tota llavor té el seu fruit, i aquest estarà podrit!!!

Alícia Capdevila Sanjuan

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 2.7K
    Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari

Mission News Theme by Compete Themes.
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅Ofertas Depilación Láser