Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Llorens: “Els Bombers que llueixen un llaç groc en suport als colpistes haurien de demanar perdó al Govern espanyol”

Comparteix
1493Shares

El diputat per Lleida i President de la Comissió d’Agricultura del Congrés José Ignacio Llorens ha lamentat avui “profundament” l’ocorregut ahir en la celebració del patró dels Bombers de Lleida i ha recomanat a “els bombers que llueixen llaços grocs” que “es dediquin a apagar focs i no avivar-los” i “demanin perdó al Govern que ha fet possible que vagin a cobrar el 20% de la paga extra de 2012 que se’ls devia”. Les paraules de Llorens arriben després que la Associació Cultural i Esportiva dels Bombers del Parc de Lleida situés ahir cartells amb les efígies d’Oriol Junqueras, Jordi Cuixart, Jordi Sànchez i Joaquim Forn en quatre de les cadires que es van instal·lar en la nau principal del Parc de Bombers de Lleida per seguir la missa allí programada amb motiu de la festivitat de Sant Joan de Déu, patró dels bombers lleidatans.

La presència d’aquests cartells i la negativa dels organitzadors de l’esdeveniment a retirar-los va fer que la subdelegada del Govern a Lleida Inma Mans, els regidors de PP i C’s i els representants de l’Exèrcit i les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat abandonessin el Parc de Bombers abans de l’inici de la missa. “Que demanin perdó al Govern d’Espanya i que ho facin ja. Si van a cobrar el 20% de l’extra de 2012 és gràcies al Govern d’Espanya, perquè la Generalitat que dirigien aquests als quals tant defensen es va dedicar a gastar els diners de tots a finançar un cop d’estat. Els bombers han d’apagar focs, no defensar a xoriços”, assenyala el diputat per Lleida.

Comentaris
Comparteix
1493Shares

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari