Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

La Comissió del 8M lamenta que “l’autoproclamat líder del feminisme” Albert Rivera les tingui bloquejades a Twitter

0Shares

El compte de Twitter de la Comissió del 8M, la que va organitzar la vaga feminista de dijous passat, ha criticat durament el “autoproclamat líder del moviment feminista”, Albert Rivera, per tenir-les bloquejades en aquesta xarxa social.

Segons ha publicat la Comissió 8M aquest dissabte, el líder de Ciutadans, que en els dies previs a la reeixida vaga feminista havia dit que no li donava suport perquè era anticapitalista i el dia després es va permetre donar la “benvinguda” a Rajoy al feminisme, té bloquejada seu compte a Twitter. I per donar fe d’això, han publicat una imatge que ho prova.

Des de la mateixa Comissió 8M ja havien criticat Rivera aquest divendres per, segons diuen, pretendre “liderar” el moviment feminista: “Ja ens liderem nosaltres soles i, segons sembla, ens va molt bé”.

La postura de Ciutadans respecte a la manifestació i la vaga del 8M era verbalment crítica, però mai van dir que no fora a acudir. El partit va ser modelant el seu discurs segons passaven els dies. El 4 de març, Cayetano Pol, el portaveu del partit a Extremadura, es preguntava en una entrevista a El Periódico de Catalunya: “El masclisme no busca la igualtat i el feminisme sí?”.

Passada la manifestació, a la qual van acudir algunes dirigents de Ciutadans-la diputada Patricia Reyes i la regidora Begoña Villacís, que van ser increpades per altres manifestants-, Rivera ha apuntat que l ‘ “èxit” de la jornada és “de tots, un èxit de tota la societat espanyola “.

El líder de la formació taronja també s’ha referit al fet que el president del Govern aparegués en un acte amb el llaç feminista, quan el PP va rebutjar de ple tant la vaga com la manifestació feminista. “Jo crec que no es pot minimitzar els problemes que tenen les dones avui a Espanya, la bretxa salarial, la conciliació o en la violència masclista”.

“Crec que el Govern es pot haver equivocat minimitzant el que passa, però, en tot cas, com més siguem millor, benvinguts, encara que sigui a última hora o en qualsevol moment. Això és bo “, va dir Rivera.

Comentaris
0Shares

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari