Press "Enter" to skip to content

Albert Rivera: Els independentistes l’únic que busquen és “embolic, embolic i embolic” i allargar el “Procés” perquè “no saben viure d’una altra cosa”

Puntuació dels lectors

El president de Ciutadans, Albert Rivera, creu que els independentistes l’únic que busquen en aquest moment és “embolic, embolic i embolic” i allargar el “Procés” perquè “no saben viure d’una altra cosa”. Rivera s’ha referit a la decisió del president del Parlament, Roger Torrent, d’ajornar el ple previst per al dilluns a l’espera que es resolguin les mesures cautelars que Jordi Sánchez ha sol·licitat davant el Tribunal Europeu de Drets Humans d’Estrasburg després que el Suprem li hagi denegat un permís per sortir de presó.

I ho ha fet durant la seva intervenció en obert en el Consell General de Ciutadans, que es reuneix en un hotel madrileny per primer cop aquest any i en què ha advertit als independentistes que si el Govern que finalment formin no s’ajusta a la legalitat “ja saben el que hi ha: justícia, Constitució i llei”.

Critica que els sobiranistes volen tapar “les seves escombraries” amb una estelada

Per Rivera el “Procés” és “un modus vivendi i ha denunciat que les forces sobiranistes” han muntat tot això “per protegir a unes poques famílies, en al·lusió als Pujol, i amagar la corrupció, intentant així tapar” les seves escombraries “amb una estelada.

El president de la formació taronja espera que en aquesta recerca del candidat a la investidura trobin un que “no estigui imputat”, recalcant que si volen tornar al camí democràtica seran “benvinguts”, però han de saber que són un executiu autonòmic per ” gestionar “competències autonòmiques i” respectar “a tots els catalans.

Insta PP i PSOE a canviar la “maleïda” llei electoral

En referència a la crisi catalana, Rivera ha urgit al PP i el PSOE a canviar la “maleïda” llei electoral que, segons el líder de Cs, beneficia els separatistes i ha retret als dos grans partits que no vulguin fer-ho sol perquè estan pensant en els seus “escañitos” i no a Espanya. Els nacionalistes, ha lamentat, amb “molt pocs vots” condicionen la política nacional i “a sobre” es permeten donar un cop.

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 413
    Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari

Mission News Theme by Compete Themes.
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅Ofertas Depilación Láser