Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Torrent, disposat a defensar Jordi Sànchez davant del Tribunal Europeu dels drets Humans

Comparteix
0Shares

El president del Parlament, Roger Torrent, està disposat a recórrer a les instàncies judicials europees la decisió del jutge del Tribunal Suprem, Pablo Llarena, de denegar tant la llibertat de Jordi Sánchez com un el permís per assistir a si investidura prevista per al propers dilluns 12 de març a la cambra catalana, segons fonts parlamentàries.

Les mateixes fonts han recordat aquest divendres que Torrent “ja va anunciar que s’esgotarien totes les vies per defensar els drets dels diputats i la sobirania del Parlament”. En aquest sentit, -asseguren les fonts- el president ja va apuntar que “es recorrerà a Europa, al Tribunal Europeu de Drets Humans (TEDH), per defensar els drets de participació política de Jordi Sànchez”.

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari