Press "Enter" to skip to content

Els comptes de Ciutadans: Rivera té un pressupost per al 2018 de 15 milions

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
276Shares
Puntuació dels lectors

Els diners que gestiona de Ciutadans porta setmanes sota la lupa mediàtica i política després que el PP els denunciés davant el Tribunal de Comptes. Una ofensiva popular que té a veure molt amb la pugna entre els dos partits per l’espai de centre dreta i davant la qual el partit que lidera Albert Rivera ha decidit respondre amb un document, a què ha tingut accés La Vanguardia, que despulla els seus comptes . La direcció de Cs el presentarà aquest dissabte davant del Consell General, màxim òrgan de direcció entre congressos.

Els liberals reflecteixen en el seu pressupost per al 2018 el creixement dels últims anys i contemplen uns ingressos de 15.320.446 euros, per unes despeses de 14.285.305 euros, el que els deixaria beneficis de més d’un milió d’euros.

Ciutadans respon així a l’ofensiva del PP fruit de la pugna entre els dos partits per l’espai de centre dreta

La direcció taronja espera rebre el plàcet del Consell General als seus comptes, en un any en què podrien convocar-se les eleccions generals, un altre avançament de les catalanes, i els comicis andalusos, el que modificaria substancialment les partides d’ingressos i despeses. En el detall d’ingressos que ofereix Cs en el citat document destaquen els 2,5 milions que procedeixen de les quotes dels casos 30 mil afiliats que han assolit aquesta tardor amb una mitjana de 56 noves altes diàries.

Encara que la principal partida són els 6.918.109 milions d’euros de subvencions per partit, en el que Cs engloba les despeses ordinàries i seguretat. Mentre que l’ingrés que obtenen pels grups parlamentaris al Congrés, Senat i parlaments autonòmics és de 5.013.106 euros.

Així mateix, la formació liberal té previst ingressar 839.232 euros en concepte de quotes de càrrecs electes; 64.992 euros del Congrés dels diputats; 286.992 euros de les assemblees autonòmiques, 349.992 euros d’ajuntaments i, entre d’altres, 69.996 procedents de les Diputacions provincials. Mentre que les donacions privades sumaran els 50.000 euros.

Com a concepte de despeses destaquen els 1.851.093 euros de les diferents seus, amb un milió per fer front lloguer de les oficines centrals a Madrid, situades enfront de Las Ventas, i els 250.000 euros de la seu del carrer Balmes de Barcelona. La partida de despeses per a proveïdors és de 5.160.530 euros, entre els quals sobresurten els 395.959 euros en concepte de “comunicació-premsa”, 350.651 euros en formació, 435.000 euros en “viatges i allotjaments” i els 1.980.000 previstos per a actes del partit.

Comparteix

Comentaris
Comparteix
276Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser
276Shares