Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Arxivada la causa dels 70 Milions contra Maillo i la resta de exconsellers de Caja Espanya per haver prescrit els delictes

Comparteix
2654Shares

El jutjat d’instrucció número 5 de León ha dictat un acte pel qual arxiva la causa contra catorze exconsellers de l’antiga Caixa Espanya en considerar prescrits els delictes pels quals estaven sent investigats, segons publica l’agència Efe, que cita fonts judicials.

Tots ells estaven sent investigats per la suposada concessió irregular de crèdits d’un import conjunt de 70 milions d’euros a l’empresari i president de l’entitat en aquell moment, Santos Llamas, pels que li imputava un suposat delicte d’administració deslleial.

Tretze dels catorze exconsellers investigats van comparèixer davant del jutge els passats 18 i 20 de febrer, ja que de la citació va quedar exclòs el coordinador general del PP, Fernando Martínez Maíllo, que en ser diputat està aforat i estava previst que prestés declaració al Tribunal Suprem.

Com acusació particular es van presentar a la causa IU, Esquerra Oberta (IzAb) i Ecologistes en Acció. El lletrat que representa IU, Alberto López Vila, ha anunciat a Efe després de conèixer el sobreseïment de les actuacions que presentaran recurs.

Comentaris
Comparteix
2654Shares
Segueix-nos!

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari