Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO] Leo Baptistao consultat sobre el seu “Gol in extremis”: “No entiendo Catalán”

0Shares

Aquest diumenge, l’Espanyol va tornar a fer-ho: un gol en temps de descompte que val molt. En aquesta ocasió, va ser davant el Llevant, que anava guanyant 1-0 a casa fins que en el descompte, Leo Baptistao feia diana i empatava el partit. Un resultat que de seguida va provocar la destitució de l’entrenador granota, Juan Ramón López Muñiz. Encara que l’anècdota la va provocar el protagonista del gol, quan li van preguntar per el seu “gol in extremis” i va replicar que “no entenc català”.

El silenci dels periodistes va ser il·lustratiu. El reporter estava fent servir una expressió llatina, cosa que el jugador hispano-brasiler no va entendre. Per això, la pregunta va ser reformulada en termes més senzills.

Comentaris
0Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari