Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO] Carmena dóna una lliçó de feminisme a Inés Arrimadas

0Shares

Aquest diumenge, previ a la Vaga del 8M, “El Objetivo” (La Sexta) va celebrar un debat amb dones líders en els seus partits per parlar de feminisme. Allà hi havia la ministra Dolors Montserrat, del Partit Popular; l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; la vicepresidenta valenciana, Mónica Oltra; l’alcaldessa de Madrid, Manuela Carmena; la presidenta balear, la socialista Francina Armengol; la presidenta de Navarra, Uxue Barkos; i per part de Ciutadans, Inés Arrimadas. Però aquesta última es va tornar a convertir en protagonista, almenys de les respostes de la majoria de les seves companyes de taula, per la posició de Ciutadans respecte a la vaga.

Una i altra vegada, quan el debat intentava entrar en les raons del feminisme i les causes que porten a la vaga, Arrimadas intentava emportar-se el debat a les mesures que havia impulsat o proposat el seu partit. Una repetició contínua de l’argumentari del qual Arrimadas intentava no sortir en cap moment.

Fins que en un dels torns de Manuela Carmena, l’alcaldessa de Madrid va apel·lar a la necessitat que el feminisme fos “transversal”. Encara Carmena va dir que no li agradava “Sentir-vos a cadascuna només parlar dels seus partits”. Un missatge que gestualment va centrar en Arrimadas, a la qual tenia al costat i a la qual mirava mentre li deia “cada un ve amb el seu llibre i cada un diu ‘ja que el meu partit ha fet això i allò altre'”.

Carmena fins i tot va arribar a dir que “tinc la sort o la desgràcia de no tenir partit”, al que Arrimadas va contestar amb un gest d’incredulitat “.

La líder de Ciutadans va ser ahir molt criticada a les xarxes socials per la seva obstinació a criticar la vaga i negar-se a participar per veure una ideologia política darrere de la convocatòria.

Comentaris
0Shares

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari