Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Qui és Karl Jacobi, l’empresari que vol ficar a la presó a Roger Torrent

Comparteix
1247Shares

“Jo vot perquè tots vostès vagin a la presó”. Amb aquesta frase, Karl Jacobi, soci del Cercle de Directius de Parla Alemanya, va respondre al discurs que el president del Parlament, Roger Torrent, va pronunciar al Cercle Eqüestre. Visiblement enfadat amb la deriva independentista, Jacobi es va convertir en el protagonista d’un acte en què el president d’aquesta prestigiosa entitat, Albert Peeters, va voler posar pau. És a dir, fer una crida a la conciliació i demanar diàleg a parts iguals el Govern i la Generalitat.

Tot i que els organitzadors de l’acte van guardar gelosament la identitat d’aquest empresari, es tracta del fundador i CEO de ComVort Group Worldwide, creada el 1989 i amb seu a Alella (Barcelona). Aquesta empresa està especialitzada en màrqueting. Jacobi resideix a Espanya des de fa anys i sempre s’ha mostrat molt crític amb l’independentisme català. “Fins ara havia expressat el seu rebuig en privat, però per primera vegada ho ha fet en públic”, asseguren a Crònica Global fonts coneixedores d’aquest empresari sense pèls a la llengua.

Fonts del Círculo Ecuestre van precisar que l’acte havia estat organitzat pel Cercle de Directius de Parla Alemanya i que tant Jacobi com una empresària que va instar Torrent a treure el llaç groc –símbol de protesta pels dirigents polítics empresonats– són socis de aquesta entitat, i no del Eqüestre.

Comentaris
Comparteix
1247Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari