Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

El PDeCAT demana la compareixença de Montoro per la seva “caça de bruixes” a partidaris del ‘Procés’

Comparteix
0Shares

El PDeCAT vol que el ministre d’Hisenda, Cristóbal Montoro, comparegui al Congrés per retre comptes sobre la “caça de bruixes” que, segons aquesta formació, ha iniciat contra les persones i entitats que van rebre “subvencions i pagaments” per part de la Generalitat de Catalunya, de les que “s’acusa de donar suport al procés” sobiranista.

Així ho ha anunciat en declaracions a la cambra baixa el portaveu parlamentari del PDeCAT, Carles Campuzano, per a qui la investigació anunciada per Hisenda “forma part de la campanya de criminalització a entitats i persones vinculades a la causa democràtica del sobiranisme”.

El departament que dirigeix ​​Montoro ha demanat a la interventora general de la Generalitat informació sobre pagaments o ajudes atorgades des de 2015 a més de seixanta de persones i empreses afins al ‘Procés’ o que van prestar serveis per al referèndum de l’1 d’octubre.

“Ens sembla inaudit que, en una democràcia moderna, més quan qui exerceix les condicions de facto de conseller d’Economia i Hisenda de Catalunya es plantegi està recerca en forma de caça de bruixes”, ha denunciat. A més, ha recalcat que les subvencions atorgades per la Generalitat són “públiques”, “no tenen cap misteri” i, a més, es van atorgar “abans del Procés”.

Comentaris
Comparteix
0Shares

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari