Press "Enter" to skip to content

Cospedal, sobre el “carinyo” que li donen Rajoy i ella a Camps: “Ser humans amb les persones és una cosa bona”

Puntuació dels lectors

La ministra de Defensa i secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, ha defensat aquest dimarts “mantenir una relació d’humanitat” amb l’expresident de la Generalitat Valenciana i del PPCV Francisco Camps perquè “ser humans amb les persones és una cosa bona”.

Així s’ha pronunciat Cospedal després de ser preguntada per les paraules de Camps, qui aquest dimarts ha negat haver fallat “a ningú” durant la seva compareixença davant la comissió del Congrés que investiga el presumpte finançament il·legal del PP i ha assegurat que segueix sentint “l’afecte “de tot el seu partit, inclòs de Mariano Rajoy i de la seva secretària general.

“Ser humans amb les persones i mantenir una relació d’humanitat és una cosa bona. I a mi poder dormir amb la consciència tranquil·la en aquest sentit em reconforta. D’altres que facin el que considerin oportú”, ha tancat Cospedal des de Brussel·les, on participa en una reunió amb els seus homòlegs de la UE.

Respecte a si el partit demanarà a Camps que deixi la militància, Cospedal ha deixat clar que “fa molt temps” que “des del partit es van prendre les mesures que s’havien de prendre” en relació amb l’expresident valencià.

A més, ha insistit en la necessitat de diferenciar “les persones” i “la situació judicial en què estan” i ha instat a “alguns” a recordar si Camps “ha estat condemnat o no”. “Perquè moltes vegades es parla alegrement de les persones i no es veu bé exactament quina és la realitat” de la seva situació judicial, ha reblat.

“Més enllà de la transcendència mediàtica que tinguin determinats temes”, Cospedal ha insistit en la necessitat d’anar “a la realitat i als fets concrets”.

Camps ha assegurat aquest dimarts no témer que ningú del seu partit li demani el carnet per les tres causes de corrupció en què està implicat i ha recordat que “per sort” va ser absolt en el ‘cas dels vestits’, dins del cas Gürtel .

A més, ha defensat que els comptes del partit s’ajustaven a la legalitat i que, tant l’exsecretari general del PPCV Ricardo Costa, com els empresaris que han declarat en seu judicial que la seva formació pagava actes electorals amb diner negre, han estat “nou anys dient just el contrari “.

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 92
    Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari

Mission News Theme by Compete Themes.
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅Ofertas Depilación Láser