Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO]Rajoy fa esclatar Twitter amb una nova frase absurda, possible i impossible

Comparteix
237Shares

Del creador de “Es el alcalde el que quiere que sean los vecinos el alcalde”. “Los españoles son muy españoles y mucho españoles”. “ETA es una gran nación”. passant per “Cuanto peor, mejor para todos. Y cuanto peor para todos, mejor. Mejor para mí el suyo. Beneficio político” arriba una última frase apoteòsica.

El president del Govern, Mariano Rajoy sembla no tenir límits a l’hora de generar frases absurdes per a alegria dels tuiters i del gremi dels humoristes.

Avui Rajoy no ha descansat i ha deixat una nova cita per recordar: “Faré tot el que pugui i una mica més del que pugui, si és que això és possible. I faré tot el possible i fins i tot l’impossible, si és que l’impossible és possible “.

Comentaris
Comparteix
237Shares
Segueix-nos!

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari