Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

PP i Ciutadans carreguen contra Carmena per unes obres que són responsabilitat de Cifuentes

Comparteix
0Shares

Quan busques per tots els mitjans desprestigiar contínuament la tasca d’un equip de Govern, et pot passar el que els va passar aquest dilluns al PP i Ciutadans. És a dir, et escalfes, fas un tuit, no comproves l’acusació i acabes fent el ridícul.

Tot això ve al fil d’unes obres que s’estan realitzant al carrer Bretón de los Herreros a Madrid. PP i Ciutadans van criticar a Twitter la tardança en acabar aquestes obres i acusaven directament al govern de Ara Madrid. “Un mes d’obres … tot segueix igual i en el mateix lloc.”Una vergüenza cómo tiene Ahora Madrid nuestro distrito de Chamberí. Y decían venir a regenerar… ¿el qué? Madrid mientras, una ciudad sucia, levantada, atascada, abandonada…”, assenyalava el compte del PP al barri de Chamberí. Una crítica a la qual s’unia Luis Baeza-Rojano, portaveu de Ciutadans al districte: “Hoy tampoco se curra en la zanja de Bretón de los Herreros, 29, camino de 1 mes de obras. Gestión Ahora Madrid – Avería Constante”.

No van haver de fixar gens ni mica en les tanques que assenyalen la rasa i en què es posa que l’obra és del Canal d’Isabel II, dependent de la Comunitat de Madrid. És a dir, no havia de ser Carmena la diana de les seves crítiques, sinó la popular Cristina Cifuentes, que governa la regió gràcies al suport de Cs.

El diputat d’Podem a l’Assemblea de Madrid, Hugo Martínez Abarca, va ser l’encarregat de deixar-los en ridícul. Des del PP ja havien esborrat el tuit en adonar-se de la relliscada.

Però el portaveu de Ciutadans sí que ha mantingut la seva piulada:

El compte oficial de l’oficina d’atenció a la ciutadania de l’Ajuntament de Madrid li va donar un zasca d’allò més educat i el va remetre a que truqués al telèfon del Canal d’Isabel II:

Però el portaveu de Ciutadans no es va donar per vençut:

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari