Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA] Un jutjat no veu delicte en el vídeo del tanc on amenaçaven Puigdemont sino “chanza y burla”

Comparteix
610Shares

L’advocat de Carles Puigdemont, Jaume Alonso Cuevillas, va explicar a través de les xarxes socials que el Jutjat d’Instrucció de Saragossa ha descartat que hi hagi delicte en el vídeo en el qual dos civils van amenaçar des de dalt d’un tanc de l’exèrcit espanyol el candidat de Junts per Catalunya. Segons Cuevillas, l’informe policial diu que només és «xanxa i burla» i sosté que Puigdemont va crear «amb el seu sarcasme» un context que justificaria els fets.

A través d’un tuit, Puigdemont va criticar que mentre hi ha «quatre persones innocents en presó preventiva» a les dues persones que el van amenaçar directament des d’un tanc de l’exèrcit «no els passa res». El lletrat de Puigdemont ha anunciat que recorrerà la resolució perquè, entre d’altres coses, «està privant el dret a l’honor a un ciutadà per la seva ideologia». A més, va explicar que presentarà una nova denúncia amb 70 missatges amb amenaces.

Per la seva banda Carles Puigdemont ha expressat el seu malestar per aquesta insòlita decisió per part del jutjat de Saragossa

Comentaris
Comparteix
610Shares
Segueix-nos!

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari