Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

La vergonyosa comparació del president de la federació anglesa de Futbol (FA) en referència al llaç groc de Guardiola

Comparteix
197Shares

Pep Guardiola segueix portant el llaç groc com a mostra de suport als polítics i líders de les associacions independentistes que són a la presó. La Federació anglesa de futbol (FA) ja va expedientar Guardiola per lluir el llaç i ara el president executiu de la FA, Martin Glenn, va criticar el tècnic català i ha comparat el fet amb l’esvàstica i amb la bandera del ISIS.

“No podem ni volem que el futbol mostri símbols polítics. Les coses que siguin altament divisives, com podrien ser símbols religiosos potents, com l’estrella de David, la falç i el martell, una esvàstica … aquestes són les coses que no volem “, va assegurar Glenn als periodistes després d’una reunió a l’International Football Association Board (IFAB).

No podem ni volem que el futbol mostri símbols polítics “

MARTIN GLENN
President executiu de la FA

“Per ser sincer, i molt clar, el llaç groc de Pep Guardiola és un símbol polític. És un símbol de la independència catalana. I puc dir que hi ha molts més espanyols, no catalans, que estaran molestos “, va comentar el president executiu de la FA. “On traçar la línia? Hauríem tenir algú amb una insígnia de la UKIP (partit de la independència del Regne Unit)? o ¿algú amb una insígnia de ISIS? “, ha afegit.

En el partit que va enfrontar el Manchester City amb el Chelsea aquest diumenge, Guardiola tenia a la part esquerra del seu jersei el llaç groc. L’entrenador del conjunt britànic té fins a les 6 de la tarda d’aquest dilluns 5 de març per presentar al·legacions.

Hauríem tenir algú amb una insígnia de la UKIP? o ¿algú amb una insígnia de l’Estat Islàmic?

MARTIN GLENN
President executiu de la FA

Comentaris
Comparteix
197Shares
Segueix-nos!

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari