Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

El PP programa dues misses i una xerrada sobre “els plaers de la menopausa” per a la Setmana de la Dona a Murcia

Comparteix
0Shares

Dues misses, un romiatge i campionats de “chinchón y parchís”, són algunes de les activitats programades per a la Setmana de la Dona al municipi de Blanca (Múrcia), que ha organitzat la regidoria de Dona i Igualtat de l’1 al 8 de març. Una programació que està sent molt criticada i motiu també de burles a les xarxes socials, encara que a bastants internautes no els sorprèn en ser Blanca un municipi governat pel Partit Popular.

Les activitats van començar el passat dijous, amb una festa flamenca i l’elecció de la Reina de la Setmana de la Dona, al centre cultural Miguel Ángel Abenza. Divendres dia 2 hi va haver ‘aquagym’ a la piscina municipal, un campionat de parxís i un taller sobre mesures de seguretat per a la dona. Ahir dissabte es va celebrar una festa sobre els anys 80, amb premi a la millor disfressa.

Aquest diumenge 4 de març s’ha celebrat una “Eucaristia en honor a la dona” a la capella La Miraculosa i posteriorment hi va haver una marxa (romiatge) cap a l’ermita de Sant Roc, amb sortida al col·legi La Miraculosa. Dimecres, 7 de març, està prevista una altra “Eucaristia en honor a la dona”, però aquesta vegada a l’església Mare de Déu del Pilar.

Els dies 5 i 7 de març està programada la xerrada ‘Els plaers secrets de la menopausa’, que serà impartida per Cristina Martínez Rodríguez al centre cultural Estació de Blanca. El dia 5 també hi haurà un campionat de chinchón, organitzat per l’Associació de la Dona.

Pel 8 de març, Dia de la Dona per al qual hi ha convocada una vaga feminista internacional, la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Blanca ha organitzat un Viatge Turístic a Jumilla.

Un usuari de Twitter, que es fa dir el Machistómetro, es pregunta el següent sobre el programa de la Setmana de la Dona: “Us dóna la mateixa vergonya aliena llegir-lo com a mi?”. “Vigileu que la final del campionat de parxís pot estar molt bé. Adrenalina al màxim “i” A mi amb aquest temps em fa por anar i quedar atrapada allà. ¡Els pèls de punta! “. Són algunes de les respostes iròniques que poden llegir-se en l’esmentada xarxa social.

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari