Press "Enter" to skip to content

El passat taurí d’Albert Rivera li juga una mala passada i encén Twitter

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
521Shares

Ciutadans ha presentat 130 esmenes a la reforma de la llei de Seguretat Ciutadana, entre elles vol que es prohibeixi a la Policia despullar a un ciutadà per fer-li un escorcoll tot i que la situació ho pugui justificar o agreujar les sancions per als que maltractin o abandonin animals.

Fonts del grup parlamentari de Ciutadans han informat a Efe que aquestes esmenes, el termini de presentació va finalitzar ahir a la nit, es dirigeixen sobre la iniciativa del PNB que proposa canvis en més de 40 preceptes i sobre la del PSOE que demana una reforma total del text actual.

Ciutadans pretén millorar aquestes proposicions en àmbits com el maltractament animal, l’ocupació il·legal o la fabricació de drogues.

Així, demanen que l’abandonament o maltractament d’animals domèstics o assilvestrats sigui considerat infracció greu (multa d’entre 601 i 30.000 euros) i que es reforcin les “garanties” dels ciutadans en els registres corporals o escorcolls.

Albert Rivera ha volgut expressar a Twitter la voluntat del seu partit (Cs) d’agreujar les penes i sancions respecte al maltractament animal, però sembla que el seu passat taurí li ha jugat una mala passada, ja que en redactar la piulada ha afirmat tot el contrari , que ciutadans presenta una esmena per agreujar el maltractament animal ….

El més curiós de tot és quan allà per l’any 2010 Albert Rivera es veia molt feliç a la plaça de toros de Barcelona com es pot veure en el següent vídeo:

20100926 Rivera y Luna salen a hombros de la Monumental from La Voz de Barcelona on Vimeo.

Comentaris
Comparteix
521Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
521Shares