Press "Enter" to skip to content

El passat taurí d’Albert Rivera li juga una mala passada i encén Twitter

Puntuació dels lectors

Ciutadans ha presentat 130 esmenes a la reforma de la llei de Seguretat Ciutadana, entre elles vol que es prohibeixi a la Policia despullar a un ciutadà per fer-li un escorcoll tot i que la situació ho pugui justificar o agreujar les sancions per als que maltractin o abandonin animals.

Fonts del grup parlamentari de Ciutadans han informat a Efe que aquestes esmenes, el termini de presentació va finalitzar ahir a la nit, es dirigeixen sobre la iniciativa del PNB que proposa canvis en més de 40 preceptes i sobre la del PSOE que demana una reforma total del text actual.

Ciutadans pretén millorar aquestes proposicions en àmbits com el maltractament animal, l’ocupació il·legal o la fabricació de drogues.

Així, demanen que l’abandonament o maltractament d’animals domèstics o assilvestrats sigui considerat infracció greu (multa d’entre 601 i 30.000 euros) i que es reforcin les “garanties” dels ciutadans en els registres corporals o escorcolls.

Albert Rivera ha volgut expressar a Twitter la voluntat del seu partit (Cs) d’agreujar les penes i sancions respecte al maltractament animal, però sembla que el seu passat taurí li ha jugat una mala passada, ja que en redactar la piulada ha afirmat tot el contrari , que ciutadans presenta una esmena per agreujar el maltractament animal ….

El més curiós de tot és quan allà per l’any 2010 Albert Rivera es veia molt feliç a la plaça de toros de Barcelona com es pot veure en el següent vídeo:

20100926 Rivera y Luna salen a hombros de la Monumental from La Voz de Barcelona on Vimeo.

INVERTIR FOREX CATALUNYA ✅ | ✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅

Comentaris
COMPARTEIX !

Be First to Comment

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser