Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO]Un dels fundadors de Ciutadans sobre la Vaga del 8M: “Et mors de vergonya si llegeixes el manifest del 8M … té un aire putrefacte”

Comparteix
360Shares

Estupefactes va deixar en diverses ocasions el periodista i escriptor Arcadi Espada al conductor del programa La Sexta Nit, Iñaki López, i milers de televidents.

El que va ser un dels fundadors de la plataforma Ciutadans de Catalunya, embrió de Ciutadans, no va mostrar gens de rubor a l’afirmar amb rotunditat que “no hi ha motius per a la vaga” del vuit de març, que va titllar de “bestiesa”.

Espada va insistir davant la sorpresa del presentador en què “que las mujeres hagan huelga o no me trae sin cuidado”, i, amb to condescendent, ha assegurat que només els demana que ho facin correctament.

El columnista d’El Mundo va negar la bretxa salarial assegurant que són “discriminacions concretes” i no va modificar la seva postura ni tan sols quan López li va preguntar com s’explica l’absència de dones en llocs directius. Després de posar l’exemple d’Ana Botín, ha subratllat que moltes dones no volen passar de la vicepresidenca a la presidència.

La seva postura sobre el feminisme ja va deixar desencaixat al presentador de La Sexta Nit, a qui va contestar que “no té per què representar homes i dones”. Però ‘el millor’ estava per arribar. Arcadi va anunciar que havia cedit l’espai de la seva columna d’aquest diumenge a El Mundo pel manifest mitjançant el qual es convoca la vaga. Ho va fer perquè “totes les dones es morin de vergonya en llegir-lo”. “Encara que sigui vostè un home li pugen els colors a la cara”, li va dir a Iñaki López, per després denunciar l'”aire monjil i putrefacte” del text.

Comentaris
Comparteix
360Shares
Segueix-nos!

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari