Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA]Troben sense vida a Davide Astori, capità de la Fiorentina

Comparteix
103Shares

La Sèrie A s’ha vestit de dol inesperadament. El capità de la Fiorentina, Davide Astori, ha estat trobat sense vida aquest matí a la seva habitació de l’hotel de concentració “La vaig Moret” a Udine, on l’equip viola jugaria contra l’Udinese. Després del tràgic succés, el partit s’ha suspès.

El club de Florència ha emès un comunicat transmetent el seu profund pesar per la mort del defensa, però es desconeixen les causes que han provocat la mort del jugador de 31 anys. Segons apunten diversos mitjans italians, probablement la mort d’Astori es va produir mentre dormia.

En el missatge, el club demana que “a causa de la terrible i delicada situació” es “respecti sobretot a la família” i reclama màxima “sensibilitat per a tots” en un moment tràgic com inesperat.

La seva carrera com a futbolista es va desenvolupar a Itàlia, debutant en el desaparegut Pizzighettone el 2006, que abandonaria un any després per recalar al Cremonese per romandre durant la següent campanya. Posteriorment donaria el salt a la Sèrie A a Càller, on romandria durant sis anys. Abans de fitxar per la Fiore 2015 jugaria durant un any a Roma. El defensa, a més, havia estat internacional amb Itàlia en catorze ocasions i havia marcat un gol.

Comentaris
Comparteix
103Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari