Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA]Troben sense vida a Davide Astori, capità de la Fiorentina

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
103Shares

La Sèrie A s’ha vestit de dol inesperadament. El capità de la Fiorentina, Davide Astori, ha estat trobat sense vida aquest matí a la seva habitació de l’hotel de concentració “La vaig Moret” a Udine, on l’equip viola jugaria contra l’Udinese. Després del tràgic succés, el partit s’ha suspès.

El club de Florència ha emès un comunicat transmetent el seu profund pesar per la mort del defensa, però es desconeixen les causes que han provocat la mort del jugador de 31 anys. Segons apunten diversos mitjans italians, probablement la mort d’Astori es va produir mentre dormia.

En el missatge, el club demana que “a causa de la terrible i delicada situació” es “respecti sobretot a la família” i reclama màxima “sensibilitat per a tots” en un moment tràgic com inesperat.

Comentaris
Comparteix
103Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
103Shares