Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Dolors Montserrat afirma que el 8 de març anirà a treballar “per la igualtat”

Comparteix
0Shares

La Ministra de Sanitat ha dit que “no es pot dir que totes les dones ho tinguin més difícil que els homes” i denuncia que “l’esquerra es creu amb dret a patrimonialitzar una causa que és de tots”

La ministra de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, Dolors Montserrat, ha revelat que el proper 8 de març -Dia de la Dona en el qual està convocada una vaga feminista- ella anirà a treballar per la igualtat. La titular de Sanitat explica en una entrevista que publica el diari La Razón que “la igualtat no és una lluita de sexes, és una lluita de dones, d’homes i de tota la societat, junts”.

“Una societat només progressa si utilitza el talent femení i el talent masculí”, considera Montserrat, que afegeix que “no es pot dir que totes les dones ho tinguin més difícil que els homes”.

Per a la ministra, “l’esquerra es creu amb dret a patrimonialitzar una causa que és de tots. Cal veure el que ha fet cadascun davant de la desigualtat”.

Montserrat diu que “cap dona té avui de suportar una situació de maltractament per falta de recursos econòmics.” Vull insistir en què no estan soles “, declara.

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari