Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Segons Albert Rivera si cobres menys de mil euros al mes, ets “classe mitjana treballadora”

Comparteix
1566Shares

Si cobres menys de mil euros al mes i, com és lògic, amb això no t’arriba per pagar el lloguer, la llum, l’aigua, el gas, el menjar i la roba … No et pots plantejar comprar un cotxe o, ja no diguem tenir fills … no et preocupis, perquè per al líder del partit que segons les últimes enquestes guanyaria les eleccions a dia d’avui (Albert Rivera) no ets pobre, ets … (redoble de tambors): ‘Classe mitjana treballadora!

Aquest dimecres el líder de Ciutadans, Albert Rivera, va publicar un tuit en què demanava baixar l’IRPF a “3 milions d’espanyols que treballen i no arriben a mileuristes”. Quan un estava pensant que igual el que calia fer és que no hi hagués tres milions d’espanyols que guanyessin un sou de misèria en lloc de donar-los un donatiu, Rivera continua la seva tuit i se supera a si mateix quan defineix a aquests treballadors amb sous escombraries com “classe mitjana treballadora”.

A molts tuiters tampoc els ha semblat molt realista això de titllar de “classe mitjana treballadora” als que no arriben ni a mileuristes i les xarxes s’han omplert de respostes:

Comentaris
Comparteix
1566Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari