Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA] Detingut l’home que va agredir un avi i el seu net socis de l’Espanyol per portar una estelada

Comparteix
254Shares

L’home que va agredir un avi i el seu net, d’uns 30 anys, en un partit de l’Espanyol aquest mes de febrer està detingut. Els Mossos l’han identificat després que el 18 de febrer agredís dos socis pericos al final d’un partit contra el Vila-real a l’estadi de Cornellà-el Prat.

El detingut és un home de 23 anys. L’acusen de dos delictes de lesions i un delicte contra l’exercici de drets fonamentals i llibertats públiques.

L’Espanyol va explicar en un comunicat que l’agressor no era soci de l’entitat i que no podrà accedir més a les instal·lacions esportives. A més, va anunciar que es personaria com a acusació particular contra l’agressor.

Un dels dos seguidors agredits explicava així la seva versió dels fets:

“Quan em va veure amb l’estelada, ell va venir a increpar-nos fins al nostre seient. Ens va amenaçar, insultar i fins i tot escopir i nosaltres vam aguantar perquè no volíem caure en la seva provocació. El meu avi es va posar al mig per separar-nos i es va emportar un cop de puny i jo vaig saltar a defensar-lo. Ens van separar i, un cop vaig ser a dalt, ell m’esperava, em va tornar a amenaçar i és quan em va obrir la cella. En cap moment ens hem avergonyit de ser pericos. El que és una pena és que haguem de donar aquesta imatge als altres per culpa d’aquesta minoria que tant es fa notar al nostre estadi.”

L’arrestat va passar a disposició del jutjat de guàrdia aquest divendres i va quedar en llibertat.

Comentaris
Comparteix
254Shares
Segueix-nos!

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari