Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Andrea Levy: “Si Puigdemont té tan clar que es vol quedar a Waterloo, el primer que hauria de fer és renunciar al seu sou”

La diputada i vicesecretària d’Estudis i Programes del PP, Andrea Levy, ha exigit a Carles Puigdemont que renunciï al seu sou de diputat després que aquest anunciés dijous passat que romandria a Bèlgica i que donaria “un pas al costat provisional” per permetre la investidura d’un altre candidat a la presidència de la Generalitat.

En declaracions fetes aquest matí al programa Via Lliure de Rac1, Levy s’ha dirigit al president cessat de la Generalitat a qui ha demanat que “si té tan clar que es vol quedar a Waterloo, el primer que hauria de fer és renunciar al seu sou”.

Davant la possibilitat que ERC acabi donant suport a JxCat en la proposta de Jordi Sánchez com a candidat a la presidència, Levy ha remarcat que no cregui que “Sánchez sigui la persona més idònia” ja que considera “que ha format part de l’etapa dels errors”.

“Es poden buscar persones al Parlament que no hagin mentit ni que estiguin imputades”. D’aquesta manera Levy posava de manifest el desacord de convertir en president a Sánchez, que actualment es troba en presó preventiva.

Com a proposta, la popular ha declarat que li hagués agradat que la persona que va guanyar les eleccions presentés un programa de govern “si és que en té. Així mateix, ha assegurat que, una alternativa “no independentista” seria el “més saludable”.

Comentaris

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari