Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO]La vergonyosa entrevista de Susana Griso a una dona de 91 anys que indigna les xarxes

620Shares

Les xarxes han reaccionat amb un cabreig monumental a l’entrevista de Susanna Griso a “Espejo Público” a Paquita Martín, una pensionista de 91 anys a la qual va tractar de convèncer que votar Podem podia portar el país a la situació de Grècia.

Griso va convidar al seu programa, a Antena 3, a Paquita, que es va fer famosa després d’assegurar al programa La Sisena Nit que ella és més gran “però no gilipolles”, parlant de les pensions. Durant l’entrevista a Espejo Público, Griso li va preguntar per la seva inclinació política: “No he votat mai al Partit Popular ni estic d’acord amb les seves idees”, va explicar convençuda. Sobre el PSOE: “Jo al PSOE no tinc res en contra, però tampoc estic molt a favor. Perquè moltes vegades es posen d’acord els dos “.

“Dedueixo que té vostè l’esperança ja dipositada per descart en Podem, Esquerra Unida …”, li va preguntar Griso. “Sí”, va respondre Paquita. Llavors Griso va respondre tractant de relacionar Podem amb la situació de Grècia: “Però sap que després, fixeu-vos el que va passar a Grècia, i ens ho deia també el vicesecretari del Partit Popular, van prometre apujar les pensions i després els van pegar un cop de destral, una retallada en Greia tremend quan va arribar al poder Syriza “.

Posteriorment Paquita va respondre: “Muchas veces cuando llegan al poder gente más o menos afín al pueblo, pues se encuentran con que es que ya… Què ha passat a Espanya? A Espanya els capitals s’han anat per aquí a paradisos fiscals i aquí han dessagnat a Espanya ”

Comentaris
620Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari