Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Agredeix sexualment una malalta d’alzheimer :”No vaig violar a la meva sogra, em vaig equivocar d’habitació”

Comparteix
28Shares

La Secció Segona de l’Audiència Provincial de Las Palmas va condemnar el passat 22 de febrer a nou anys de presó a M.F.O.A. per un delicte d’abús sexual a la seva sogra, de 87 anys i malalta d’alzheimer en estat avançat, a casa de Santa Brígida (Gran Canària).

Durant el judici, l’home va negar els fets i va afirmar que tot va ser fruit d’un descuit després d’haver begut massa. “És fals. No vaig violar a la meva sogra i tot va ser un error, ja que em vaig equivocar d’habitació a l’haver begut massa”, va declarar, segons recull Canàries 7.

L’home va argumentar que havia pres massa van durant la celebració d’una revetlla. En tornar a casa, va explicar, “estava borratxo i en comptes de ficar-me a la meva habitació, vaig entrar a la de la meva sogra per equivocació. Tot era fosc i quan vaig baixar la manta i em vaig anar a ficar al llit, la meva sogra va cridar i en aquest moment em vaig adonar de l’equivocació i vaig sortir de seguida”.

Segons el portal canari, l’esposa del condemnat va contradir aquesta declaració: “Vaig escoltar sorolls i me’n vaig anar a la seva habitació. En arribar, vaig veure un embalum sobre de la meva mare i per això vaig cridar. En aquell moment ho vaig veure en estat d’erecció, intentant pujar-se els calçotets i els pantalons com un boig”.

En l’anus de l’anciana es va trobar ADN del condemnat, que va justificar a la troballa afirmant que “la banyava i netejava tots els dies, va poder ser per aquest motiu”.

L’Audiència Provincial de les Palmes va considerar provat que cap a les 4.30 hores del 12 de juny de 2016, l’home, amb intenció de satisfer els seus desitjos sexuals, va entrar a la cambra de la seva sogra, amb qui convivia en domicili conjugal amb la seva dona i filla de la víctima.

D’aquesta manera, aprofitant la indefensió de la dona -que per la seva malaltia és totalment dependent de terceres persones per a les activitats bàsiques del dia a dia- li va baixar els pantalons i va consumar l’abús sexual, sent sorprès en aquell moment per la seva dona.

Comentaris
Comparteix
28Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari