Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO]Bea Talegón entrevista Carles Puigdemont a Brussel·les

Comparteix
547Shares

Bea Talegón, directora d’opinió de Diario16.com s’ha traslladat a Brussel·les per entrevistar Carles Puigdemont, és el primer contacte directe amb la premsa espanyola des de la seva arribada a Brussel·les.

Beatriz Talegón manté tres converses en exclusiva amb Carles Puigdemont per Diario16 des de Brussel·les. Avui emetem el primer vídeo i la crònica d’aquestes reflexions, les primeres que fa a un mitjà espanyol des que es va traslladar a Bèlgica. En aquesta primera conversa, un Puigdemont relaxat i còmode amb la trobada critica obertament la intromissió, al seu parer “indecent”, del poder polític sobre el judicial a Espanya i es reafirma en què hi ha presos polítics. Prova d’això, subratlla, és que els quatre implicats en el ‘Procés’ estan en presó preventiva “com el pitjor dels delinqüents”. El líder d’JxCat es pregunta, en aquest sentit, que “qui ha vist en la seva vida a Junqueras utilitzar la violència?”.

Primera part de l’entrevista

Fuente:Diario16.com

Comentaris
Comparteix
547Shares

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari