Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Finlàndia reconeix que ha destituït el seu cònsol a Barcelona per pressions del Ministeri d’Afers Exteriors espanyol

0Shares

Finlàndia reconeix que ha destituït el seu cònsol honorari a Barcelona per pressions del Ministeri d’Afers Exteriors espanyol. Concretament, diu que el govern espanyol n’ha demanat la destitució perquè el cònsol estava exercint “activitats inadequades” pel seu càrrec. Ho diu un comunicat publicat al web de l’ambaixada de Finlàndia.

Comunicat publicat al web de l’ambaixada de Finlàndia

Albert Ginjaume, que també era Secretari General del Cos Consular, abandona l’ambaixada després de més de sis anys al càrrec. El detonant, segons ‘El Nacional’, va ser que Ginjaume va convidar la presidenta de la Diputació de Barcelona i alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, a un dinar amb diferents cònsols l’1 de febrer. Això va fer que el Ministeri pressionés per destituir-lo.

Ginjaume assegura que la decisió respon a una caça de bruixes.

Comentaris
0Shares

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari