Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Les noves incògnites del crim de Susqueda: un viatge a Colòmbia i plantacions de marihuana

Comparteix
52Shares

Aquest dilluns a la tarda, els Mossos ja van estar més de sis hores escorcollant aquesta casa, primer amb la presència de Magentí, i després també amb la del fill, que van detenir aquest mateix dilluns a Salt.

Durant els escorcolls, Magentí hauria insistit en la seva innocència i hauria assegurat que el dia dels fets no havia anat a Susqueda. Els agents es van endur unes quantes caixes després de l’escorcoll.

A dos quarts de deu ha acabat l’escorcoll a casa de la mare de Magentí i l’operatiu se n’ha anat, a Anglès mateix, al domicili de l’oncle de Magentí, amb el qual el detingut vivia des de feia un temps.

Aquest escorcoll s’ha fet en presència de Jordi Magentí i el seu fill, i també dels seus advocats.

Les informacions sobre aquest cas són escasses, perquè els Mossos no n’han volgut donar detalls, tot i que han assegurat que tenen proves que l’incriminen.

Això ha generat tot d’especulacions sobre quines poden ser aquestes proves per atribuir-li de manera categòrica l’autoria del crim.

Un bitllet a Colòmbia

D’una banda, alguns mitjans han assegurat que Magentí hauria comprat un bitllet d’avió per viatjar a Colòmbia, i que això n’hauria precipitat la detenció. Els Mossos, però, no ho han confirmat.

Jordi Magentí es va tornar a casar amb una dona colombiana el 2013, després que el 2012 va acabar de complir la pena de presó per l’assassinat de la seva primera dona.

Aquests mitjans han assegurat que des del casament, Magentí passava temporades llargues a Colòmbia.

Plantacions de marihuana

Pel que fa a les motivacions que hauria pogut tenir Magentí per matar la parella de joves de Susqueda, s’ha especulat que podrien estar relacionades amb les plantacions de marihuana que tenia el fill que han detingut a Salt.

De fet, els Mossos van confirmar que l’escorcoll d’aquest dilluns a la tarda a Anglès estaria motivat no només per la recerca d’indicis del crim, sinó també per aquesta activitat delictiva del fill.

Aquesta ha estat la base per especular sobre la possibilitat que la parella morta hagués trobat alguna d’aquestes plantacions a prop de Susqueda i Magentí els hagués descobert agafant-ne plantes.

Magentí coneix bé Susqueda

Durant els mesos d’investigació, els Mossos han repassat les imatges de les càmeres de videovigilància dels accessos al pantà i també les dades dels repetidors de telefonia pròxims.

Segons han confirmat fonts de la investigació, el detingut coneix molt bé la zona del pantà, perquè hi anava sovint a pescar i a caçar. L’autor de la mort de la parella va amagar els cossos, el cotxe i el caiac en tres llocs diferents del pantà, cosa que va dificultar molt la recerca.

Comentaris
Comparteix
52Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari