Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO]La reacció d’Ada Colau en veure que Roger Torrent no aplaudeix al Rei

Comparteix
0Shares

Ada Colau i Roger Torrent es van negar a participar en el besamans a Felip VI previ al sopar institucional del Mobile World Congress (MWC). Segons ha dit la pròpia Colau, perquè no volia participar en un acte de “vassallatge” i, a manera de protesta pel seu dur discurs després de l’1-O. No obstant això, tots dos sí van participar en el sopar institucional protagonitzant un significatiu moment després del discurs del monarca en el qual va reivindicar la cooperació institucional per seguir construint el camí d’èxit d’aquest important congrés internacional. Tots els presents a la taula principal van començar a aplaudir excepte Torrent, l’únic que es va negar. Colau va ser la primera a deixar d’aplaudir, just en el moment en que veu que el president del Parlament no ho estava fent.

Prèviament, Colau havia tingut unes paraules amb el monarca en una trobada abans del sopar institucional.

Comentaris
Comparteix
0Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari