Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO]Amb aquesta cançó han acomiadat al Rei els veïns del Palau després d’un sopar força incòmode

Comparteix
0Shares

Després de l’Plantada d’Ada Colau i Roger Torrent al rei Felip VI, en el seu discurs, el monarca ha destacat el paper de la “cooperació institucional amb objectius clars i en benefici de tots” com una de les claus de l’èxit de la història del Mobile World Congress (MWC) a Barcelona.

En el seu discurs davant els responsables del congrés tecnològic i autoritats catalanes i espanyoles en el sopar celebrat al Palau de la Música de Barcelona, el Monarca ha destacat la importància de “la col·laboració entre el Govern central, la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona “per haver convertit aquest esdeveniment en un “èxit” per a la ciutat des de 2006.

Després d’un incòmode sopar, el monarca ha abandonat el recinte sota una forta custòdia policial i com a música de fons L’ HIMNE DE RIEGO i les “cassolades” dels veïns, alguns dels quals es van oferir a l’CDR per a col·locar en els seus balcons altaveus amb aquest himne.

Comentaris
Comparteix
0Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari