Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Sergio Dalma, sobre l’himne de Marta Sánchez: “Se le ha ido la olla, ¿qué necesidad tenía?”

Comparteix
0Shares

“Quina necessitat tenia d’una cosa així?”. És la pregunta que es fa el cantant Sergio Dalma sobre la lletra de l’himne espanyol que s’ha inventat Marta Sánchez. L’artista català és l’últim -de moment- a unir-se a la cascada de reaccions sobre la lletra, que compta amb l’aprovació fins del president del Govern i la Guàrdia Civil.

Sergio Dalma opina en una entrevista per al diari El Correo que a la Marta Sánchez “se li ha anat l’olla”. “Crec que, amb tots els respectes, se li ha anat l’olla. Una tia com ella amb una de les millors veus d’aquest país i una carrera de 30 anys quina necessitat tenia d’una cosa així … sabent a més en el moment tan delicat que estem en temes de nacionalisme “, assenyala Dalma. “És clar que si volia publicitat l’ha aconseguit”.

El cantant català fa broma i afegeix que, després d’escoltar la versió, li va dir als seus músics que haurien de fer “una versió rockera” d’Els Segadors, l’himne de Catalunya.

En l’entrevista a El Correo, Dalma assenyala que, encara que no és independentista, admira la “coherència i valentia que ha demostrat” Oriol Junqueras per no “fer-se enrere”. “Ara mateix crec que hi ha una sensació de saturació i descontentament. Crec fins i tot que hi ha polítics que s’han fet “caca a sobre”. Si defenses uns interessos els has de fer fins al final”, incideix. “No sóc independentista però admiro la coherència i la valentia que ha demostrat Oriol Junqueras. No pots fer-te enrere perquè vagin a ficar-te a la presó o hagi polítics que aprofitin per tirar més llenya al foc”.

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari