Press "Enter" to skip to content

Rajoy farda de tenir un nivell científic de primera ordre i els científics “exiliats” fan esclatar Twitter

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
855Shares

Els científics han sortit en la seva defensa en escoltar al president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, que ha tornat a presumir de l’estat de la ciència a Espanya. Ho va fer a la sessió de control del Congrés de Ministres del passat dimecres, i també en un tuit, on destacava que Espanya té un nivell de ciència “de primera ordre” en què es lideren “importants projectes a Europa”. Amb la recuperació econòmica i les últimes reformes, afirmava, es podrà continuar “enfortint” aquest sector clar.

Comentaris
Comparteix
855Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
855Shares