Press "Enter" to skip to content

Rajoy farda de tenir un nivell científic de primera ordre i els científics “exiliats” fan esclatar Twitter

Puntuació dels lectors

Els científics han sortit en la seva defensa en escoltar al president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, que ha tornat a presumir de l’estat de la ciència a Espanya. Ho va fer a la sessió de control del Congrés de Ministres del passat dimecres, i també en un tuit, on destacava que Espanya té un nivell de ciència “de primera ordre” en què es lideren “importants projectes a Europa”. Amb la recuperació econòmica i les últimes reformes, afirmava, es podrà continuar “enfortint” aquest sector clar.

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 855
    Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari

Mission News Theme by Compete Themes.
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅Ofertas Depilación Láser