Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Inés Arrimadas: “Puigdemont és el candidat de la CUP perfecte, pensen igual, actuen igual i fugen igual”.

676Shares

La líder de Cs a Catalunya, Inés Arrimadas, apunta que Puigdemont “ha fugit i no ha donat la cara” i el convida a “tornar al món real” i acceptar “que no ha guanyat les eleccions i que no tornarà a ser President “.

Així s’expressava Arrimadas després de ser preguntada per un tuit del candidat de JxCat i president cessat per 155, on indicava que Felip VI només serà “benvingut a la República de Catalunya com a màxima autoritat d’Espanya quan demani perdó pel seu paper inconstitucional el passat mes de octubre”.

En una atenció als mitjans aquest diumenge a l’Hospitalet de Llobregat amb motiu de les celebracions del Dia d’Andalusia, la líder del partit taronja considera que el ple al Parlament de dijous que ve serà “el de la transparència i el desbloqueig” i ha sol·licitat els partits independentistes que diguin “la veritat als catalans”.

Davant els micròfons, Arrimadas ha insistit que Puigdemont “viu en una realitat paral·lela” perquè “parla de la República Catalana i després reconeix per whatssap que això no va enlloc. “Jo crec que no hem de perdre més el temps a comentar cada dia el que diu Puigdemont”, afirma la líder de l’oposició.

Paral·lelismes amb Anna Gabriel

“Ha fugit, no està a Catalunya, no ha donat la cara davant la justícia, no ha guanyat les eleccions i no tornarà a ser president”, va enumerar Inés Arrimadas sobre Carles Puigdemont. Per això, insta el president cessat per 155 que “el accepti, que baixi d’on visqui i que vingui al món real a donar la cara davant la justícia”, ha indicat.

En aquest sentit, ha traçat paral·lelismes entre la situació de Puigdemont, qui juntament amb els consellers cessats Puig, Comín, Ponsatí i Serret es troba a Bèlgica, amb l’exdiputada de la CUP, Anna Gabriel, que ja fa una setmana que es troba a Ginebra, des d’on va anunciar que no compareixeria davant el Suprem i on s’ha instal·lat per “internacionalitzar” la causa del procés.

“Puigdemont és el candidat de la CUP perfecte, fugen igual”, ha reblat Inés Arrimadas. “Pensen igual, actuen igual i fugen igual”.

Mobile World Congres: Colau i Torrent “no entenen el seu paper”

Inés Arrimadas es va referir novament a la no presència d’Ada Colau i Roger Torrent en la rebuda institucional d’aquest diumenge a Felip VI al Palau de la Música, el dia abans del Mobile World Congress que el monarca inaugurarà i on el president del Parlament tampoc assistirà . “No entenen al seu paper institucional”, assegura la presidenta de Ciutadans.

“En democràcia, un president del Parlament ha de fer discursos institucionals i no mítings d’ERC”, ha assenyalat recordant el discurs de Torrent de divendres al Col·legi d’Advocats de Barcelona (ICAB), on els seus al·lusions sobre Forn, Junqueras i els ‘Jordis’ com “presos polítics” van fer que destacats membres de la cúpula judicial abandonessin l’acte.

Sobre Colau, la líder de Cs ha dit que ha d’estar a l’altura, “que és representar tots els ciutadans de Barcelona i garantir que la col·laboració institucional deixi Barcelona en bon lloc”, ha apuntat. “Tot el que fa Colau és generar incertesa sobre Barcelona, ​​generar conflicte amb la resta d’administracions i això no és estar a l’altura de les circumstàncies ni representar tots els barcelonins”, ha conclòs.

Comentaris
676Shares

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari