Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Els tribunals paralitzen en només un dia la decisió de Carmena de treure a Florentino la gestió de 9 túnels

Comparteix
520Shares

Els tribunals paralitzen la decisió de Carmena de retirar a Dragados la gestió de 9 túnels que romanen tancats per falta de manteniment

Els tribunals del contenciós administratiu número 6 i 23 han suspès la resolució de l’Ajuntament de Madrid feta pública fa només un dia d’intervenir el contracte de Dragados de gestió de 9 túnels de la ciutat tancats per filtracions d’aigua.

El Consistori va prendre la decisió de retirar temporalment la concessió a l’empresa per mitjà d’una “mesura jurídica excepcional prevista per a situacions d’emergència” davant la negativa d’aquesta de realitzar les obres de manteniment necessàries per obrir els túnels al trànsit, tot i els reiterats crides de l’Administració i les ordres de treball dels tècnics. Els jutjats han dictat una mesura cautelaríssima que suspèn la decisió i que dóna al consistori un termini per a justificar la intervenció després que Dragados recorregués la decisió de Carmena.
La presa puntual i temporal de la concessió dels túnels pretenia prendre el control de la situació i procedir a la reparació immediata de les incidències, davant la “inactivitat del concessionari i la greu pertorbació al trànsit ia la mobilitat de la ciutat derivada del tancament de aquests passos subterranis “, que per protocol de seguretat només es podran obrir un cop tinguin les condicions de seguretat necessàries. De moment, però, les actuacions no es podran posar en marxa fins que es tingui el vistiplau del jutge.

Comentaris
Comparteix
520Shares
Segueix-nos!

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari