Press "Enter" to skip to content

Titular d’un diari Alemany: La farsa de la justícia espanyola davant dels ulls de la UE

Puntuació dels lectors

Segons informa el Diari Alemany Neues Deutschland en un dels seus articles, la justícia espanyola estaria més preocupada per satisfer als grans poders de la Unió Europea encara que això costi empresonar i perseguir persones per raons poc fonamentades.

Text íntegre de l’article

La pressió judicial a Espanya continua: el Tribunal Suprem ha emès una ordre d’arrest contra l’ex integrant de les CUP, Anna Gabriel. Tranquil·litat limitada al territori espanyol, però tindrà refugi en qualsevol altre país de la UE: els delictes penals com la sedició i la rebel·lió estan vinculats a l’ús de la força; a Espanya, les aspiracions d’independència van ser sempre per mitjans pacífics.

Anna Gabriel (CUP) és, sens dubte, una fervent defensora de la independència de Catalunya, havent exercit com a parlamentària, com a membre ordinari del parlament, va ser part del govern que va celebrar el referèndum l’1 d’octubre sense l’aprovació del govern central a Madrid . A causa de que no espera un judici just a Espanya, ella ha decidit un exili preventiu a Suïssa. Cinc membres govern de Carles Puigdemont estan a l’exili a Bèlgica, quatre prominents defensors de la independència sota custòdia. Qualsevol que pensi que només es persegueix als capitostos s’equivoca, al voltant de 900 persones ja estan sent investigades o estan amb càrrecs en contra seu. Sense comparació amb Turquia, però el mateix patró. Qui no se sotmet … I la UE? només està mirant.

Comentaris
COMPARTEIX !
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Be First to Comment

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser