Press "Enter" to skip to content

Iniciativa sense precedents de l’afició del City en suport a Pep Guardiola després de ser sancionat per portar el llaç groc

Puntuació dels lectors

La federació anglesa va decidir obrir un expedient a Pep Guardiola per lluir el famós llaç groc en suport als polítics presos del exgobierno de Catalunya. La decisió no ha deixat ningú indiferent i en les xarxes socials ha sorgit entre els aficionats citizens una iniciativa per defensar el tècnic del Manchester City.

Aprofitant la final de l’Carabao Cup, que disputaran els skyblues i l’Arsenal aquest diumenge, s’ha creat a twitter el hashtag #yellowribbon amb la intenció que els aficionats del conjunt de Manchester llueixin un llaç groc o qualsevol peça del mateix color durant el trobada.

Amb aquest gest es pretén donar suport a l’entrenador català en el que molts usuaris entenen que és una defensa de la llibertat d’expressió, censurada en aquest cas per la federació anglesa.

D’entre els adeptes a la causa, no han faltat alguns noms il·lustres com és el cas de l’expresident del Barça, Joan Laporta, que comparteix afinitats polítiques amb Guardiola a la qüestió catalana. L’exdirigent blaugrana, a més, raona el seu suport per lluitar contra “la intolerància i mesquinesa” de l’organisme futbolístic britànic.

Comentaris
COMPARTEIX !
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Be First to Comment

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser