Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO]Rajoy dóna més de 100 milions d’euros i no recorda a qui

Comparteix
0Shares

El president del Govern, Mariano Rajoy, ha assistit a la conferència d’alt nivell sobre el Sahel organitzada per la Comissió Europea aquest divendres a Brussel·les. Rajoy ha considerat que és “vital” tant per a Espanya com per a la Unió Europea garantir la seguretat i el desenvolupament en els països del Sahel i va comprometre per això un reforç de la contribució espanyola a aquesta regió. No obstant això, durant la roda de premsa, el president ha patit un dels seus habituals lapsus i ha oblidat la llista de països que formen part del Sahel, tot i que s’ha reunit amb ells. De fet, ha necessitat l’ajuda dels periodistes presents per enumerar-los.
Ha exposat que el 2018 Espanya gastarà una mica més de 100 milions d’euros per donar suport a la seguretat de la zona i el nou pla de cooperació espanyola 2018-2021 inclourà un mínim de 106 milions d’euros al desenvolupament de la mateixa. No obstant això, aquestes ajudes econòmiques no han impedit que la comunitat tuitera ironitzés amb el lapsus del president del Govern.

Comentaris
Comparteix
0Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari