Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO] Cuixart, a Forcadell: “No feu res pels presos si no és bo per al país”

Puntuació dels lectors

L’expresidenta del Parlament i diputada de Junts per Catalunya, Carme Forcadell, ha parlat aquest divendres per telèfon amb el president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart -empresonat en presó preventiva sense fiança des del passat 16 d’octubre a Soto del Real acusat d’un delicte de sedición-.

Ho ha fet emocionada als passadissos del Parlament de Catalunya i des del telèfon de la dona de Cuixart, Txell Bonet, que li ha cedit el terminal, segons imatges captades per l’agència Europa Press.

Posteriorment, en un apunt a Twitter, Forcadell ha explicat que Cuixart li ha dit: “No feu res pels presos si no és bo per al país, penseu en el país”. L’expresidenta del Parlament ha lloat la “generositat sense límits” de Cuixart i ha assegurat que les paraules del president d’Òmnium l’han “emocionat i enorgullit”. Forcadell ha acomiadat la conversa amb un: “T’estimo molt, Jordi”.

Comentaris
COMPARTEIX !
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Be First to Comment

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser