Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA]La Guàrdia Civil registra l’avió llogat per la família de Pep Guardiola

Comparteix
338Shares

Agents de la Guàrdia Civil han registrat dues vegades l’avió llogat per la família de Pep Guardiola, l’entrenador del Manchester City, per venir a Catalunya. Segons ha avançat “El matí de Catalunya Ràdio”, va passar per primera vegada fa cinc dies.

La família de l’extècnic del Barça es va trobar, quan va aterrar a l’aeroport del Prat, que a les portes de l’avió els esperaven agents de la Guàrdia Civil per escorcollar l’aparell.

Després de l’escorcoll, els agents van marxar sense donar més explicacions. Un treballador que va acompanyar la família a la terminal els va assegurar que estaven buscant Puigdemont, i que també ho fan quan arriben avions xinesos.

Comentaris
Comparteix
338Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari